Sklad vrtca

 

  Sklad Vrtca Mavrica Trebnje je bil ustanovljen leta 2006, z namenom, vsem otrokom omogočiti najboljše pogoje in možnosti pridobivanja znanja ter prijetno preživljanje časa v vrtcu. Financira se izključno z donatorskimi in sponzorskimi sredstvi.

  Sklad upravlja upravni odbor. Vseh članov sklada je 13. Od tega je šest članov iz vrtca (Slavi Cesar, Helena Krnc, Tjaša Lopatec, Tjaša Poglavc, Lidija Sila, Blanka Blatnik), šest članov

  predstavnikov staršev (Jasmina Pakiž, Anita Pirnat, Barbara Gričar, Petra Kastelic, Tina Drčar, Maks Bregar) in en predstavnik ustanovitelja (Aleksandra Stritar).

  Sklad deluje po sprejetih pravilih. Vsako leto pripravi program delovanja z različnimi delovnimi nalogami. Vsako leto pripravi tudi dobrodelno prireditev.

  Način razporeditve sredstev iz sklada vrtca:

  • financiranje dejavnosti posameznega oddelka, ki niso sestavina izobraževalnega programa, oz. se ne financirajo iz javnih sredstev,

  • nakup nadstandardne opreme,

  • zagotavljanje sredstev za spodbujanje razvojne in raziskovalne dejavnosti,

  • pomoč pri izvajanju projektov,

  • pomoč za otroke iz socialno ogroženih družin

  • Predsednica sklada je ga. Slavica Cesar.

  Za vsako dodatno informacijo smo na voljo v upravi Vrtca Mavrica Trebnje.

  DOBRODELNA PRIREDITEV VRTCA MAVRICA TREBNJE

  V sredo 20. 4. 2022 je v Kulturnem domu potekala že 14. dobrodelna prireditev Vrtca Mavrica Trebnje. Otroci vrtca Mavrica Trebnje, ter vrtčevske mažorete so s plesom, petjem in s svojo igrivostjo pričarali delček mozaika, kar vzgojitelji doživljamo z njimi. Dobrodelnost in želja po boljšem je omogočila otrokom nekaj novega, lepega in čarobnega. Prireditev z naslovom Naš dan – vaš dan je povezovala Barbara Leben.

  Teden dni pred prireditvijo je v vrtcu potekal dobrodelni  bazar na temo Otroci – otrokom. Ponujali smo ročne izdelke, ki so jih izdelali strokovni delavci vrtca. Z zbranimi prostovoljnimi prispevki bodo financirani stroški izleta v Zlatorogovo deželo za 4-5 letne otroke.

  Na bazarju je bilo zbranih 1.456,00 €, na dobrodelni prireditvi pa 1.303,00 €. Skupaj je bilo tako zbranih 2.759,00 € prostovoljnih prispevkov, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo.

  Sklad želi s svojim delovanjem puščati z otroki in v otrocih sledi in skupaj ustvarjati čudovite spomine na vrtčevske dni.

                                                                                                                                                                     Slavica Cesar

                                                                                                                                                                    predsednica sklada

   

  Dostopnost