Dobrodelna prireditev NAŠ DAN – VAŠ DAN

9.05.2023

V sredo, 19. 4. 2023, je v KD Trebnje potekala 15. dobrodelna prireditev s sloganom NAŠ DAN – VAŠ DAN. Vsako leto jo organizira Sklad vrtca, ki je bil ustanovljen leta 2006, z namenom, vsem otrokom omogočiti najboljše pogoje in možnosti pridobivanja znanja ter prijetno preživljanje časa v vrtcu. Financira se izključno z donatorskimi in sponzorskimi sredstvi. Na prireditvi so se s pesmijo in plesom predstavili otroci in vzgojiteljice iz oddelkov Muce, Palčki, Navihančki, Pajkci, Mavrične ribice, Gobice in Vesoljčki, otroci, ki obiskujejo obogatitveno dejavnost Cicifolklora ter strokovne delavke vrtca z venčkom ljudskih plesov.

Prireditev je povezoval Luka Bregar, ki je kot papagaj Tolovaj nasmejal obiskovalce in jih na hudomušen način popeljal skozi prireditev. Med prireditvijo sta se vsem sodelujočim in obiskovalcem za podporo in plemenitost zahvalili ravnateljica vrtca, ga. Andreja Stegenšek in podpredsednica sklada, ga. Helena Krnc. S svojo prisotnostjo je podporo izkazala tudi županja, ga. Mateja Povhe.

Teden dni pred prireditvijo je v vrtcu potekal dobrodelni bazar, kjer so staršem ponujali izdelke, ki so jih izdelali strokovni delavci vrtca. Vsi zbrani dobrodelni prispevki bodo namenjeni za pomoč otrokom in izvedbo nadstandardnih dejavnosti v vrtcu.

Zahvaljujemo se vsem donatorjem: Barjans d.o.o., Monting d.o.o., Servis Mehatronik Srečko Lenart, s.p., Makoma trgovina d.o.o., Kmetija Marn, Ensi d.o.o., Ekološka kmetija Kukenberger, Art-Pe d.o.o., Povše metal d.o.o., Krka d.d. Novo mesto, Kovačič Mirko, Trimo d.o.o., TPV Avtomotive Tovarna avtomobilskih komponent d.o.o..

Z veliko pozitivne energije in radosti tako otroci, kot tudi starši in strokovni delavci vsako leto dokažemo, da znamo stopiti skupaj, kadar gre za dober namen in da se da z dobro voljo in odprtim srcem pomagati in s tem osrečiti naše male zakladke.  Iskrena hvala vsem!

Mateja Kladnik, pomočnica ravnateljice

Dostopnost