MEDVEDKI

Vzgojiteljica Katarina Vovk

VPO pom. vzgojiteljice Lidija Sila

 

Pleši, medo, pleši, medo,

medved godrnjavček.

Pleši, medo, pleši, medo,

medo moj plesalček.

 

Otroci in strokovni delavki oddelka »Medvedki« bomo z veseljem in navdušenjem poplesavali v vrtincu novega šolskega leta.

Veseliva se naših skupnih dogodivščin.

Katarina in Lidija

Oktobrsko dopoldne v gozdu

20.10.2022

Lepega jesenskega dne smo se po zajtrku odpravili v gozd. Pot nas je vodila mimo hiš do prelepe gozdne narave, kjer so nas že pozdravili prvi sončni žarki in rahel piš vetra. V gozdu je bilo vse mirno. Našli smo si svoj kotiček. Najprej smo si z navdušenjem ogledali lutkovno predstavo z naslovom Ježek išče prijatelja. Po končani predstavi smo v gozdu iskali različen naravni material in ga lepili na trši papir. Skupaj smo ustvarili zanimivo sliko. Po ustvarjanju je sledila gozdna malica, nato pa povratek v vrtec, kjer je bil že čas za kosilo ter sladko spanje. Dan je res lepo minil.

Kliknite tukaj za ogled galerije

 

 

V vrtcu nam je lepo

19.10.2022

Otroci in strokovni delavki oddelka »Medvedki« smo se septembra skupaj uvajali na novo okolje ter spoznavali drug drugega. Po nekaj dnevnem uvajanju, smo sedaj med sabo že lepo povezani. Skupaj se smejemo, rajamo, plešemo, pojemo, beremo pravljice in se igramo različne bibarije. Igralnico spremenimo v telovadnico in v njej izvedemo vadbeno uro. Hodimo na sprehode in spoznavamo naravo. Radi barvamo in rišemo. Zelo radi se igramo z igračami, ki jih najdemo na policah v igralnici. Obiskali pa smo tudi že enoto Mavrico, kjer smo se sprostili v senzorni sobi ter raziskovali v naravoslovni sobi. Skratka, imamo se lepo.

Kliknite tukaj za ogled galerije

 

 

Dostopnost