PALČKI

Vzgojiteljica Barbara Cesar

VPO pom. vzg. Marija Tomšič

 

Jaz sem mali Palček,

pravi korenjak.

Rišem, plešem, skačem, pojem in se rad igram.

Vesel in pogumen je prav vsak moj dan.

 

Veselo in pogumno stopamo v novo vrtčevsko leto.

 

Dišeči kostanj

20. 10. 2022

Sončno jesensko dopoldne nas je zvabilo v bližnji gozd. Otroci so bili zelo ustvarjalni pri igri, z vsem kar gozd ponuja. Mimogrede smo nabrali drva. Porodila se je zamisel, da bi z njimi zakurili ogenj in spekli kostanj. Tako smo skupaj preživeli prijetno dopoldne ob peki kostanja in prepevanju pesmi o jeseni.

Kliknite tukaj za ogled galerije

 

Ličkanje pri "Palčkih"

20. 10. 2022

Ličkanje koruze, je v starih časih spadalo med najpomembnejša jesenska opravila. Tako smo se odločili, da v naši skupini obudimo ta star običaj. Otroci so sodelovali z veliko motivacije in interesa, zato smo bili pri delu zelo uspešni. Uspešno smo se seznanili z delčkom zgodovine našega življenja pred leti nazaj. Otrokom je šlo zelo dobro od rok tudi luščenje koruze.

Kliknite tukaj za ogled galerije

 

September pri Palčkih

8. 9. 2022

Veselo smo vstopili v novo vrtčevsko leto. Spoznavamo nove prijatelje, igralnico, igrače … Vsak dan nam je lepo in prijetno. Pojemo, plešemo, bivamo na svežem zraku, ustvarjamo, se igramo … Obiskal nas je tudi Palček, ki smo mu dali ime Bine. Bine bo z nami slikal, prepeval, se igral, telovadil in se z nami veselil novih dogodivščin.

Kliknite tukaj za ogled galerije

 

Dostopnost