ŠOLENČKI

Vzgojiteljica Barbara Leben

VPO pom. vzgojiteljice Saša Stušek

V novem šolskem letu bomo slišali na ime ŠOLENČKI. 

Obuti (in sezuti) v “šolne” raznovrstnih oblik, velikosti, barv in značajev se bomo lahkih nog naokrog sprehajali po vrtčevskem vsakdanu in preko njega odkrivali novo in neznano ter utrjevali staro in poznano. Naše pohajkovanje bo pisano, navihano in polno dogodivščin. Komaj čakamo!

 

Lepa jesen

26. 10. 2022

Ta mesec smo namenili krepljenju odnosov – tistih v igralnici in tistih zunaj nje. Ker rastemo, kot gobe po dežju in postajamo zares veliki, počasi vedno bolj razumemo kaj vse pomeni biti pravi prijatelj. In to ne samo prijatelju v igralnici, pač pa tudi tistemu v naravi, ki nas obdaja. Redni obiski bližnjih travnikov in gozda nam počasi a vztrajno razodevajo male skrivnosti velikih mojstrov. Kaj lahko za človeškega ali gozdnega prijatelja naredimo sami že danes, da mu bo boljše jutri pa v objemu narave spoznavamo na najlepši možen način. Vprašajte svoje »Šolenčke«, kaj vse smo odkrili – ker res radi pripovedujemo, verjamemo, da bomo potešili vašo radovednost.

Kliknite tukaj za ogled galerije slik

Začetek pri Šolenčkih

14. 10. 2022

Mesec september nas je tudi letos povabil v novo šolsko leto, v razigran vrtčevski vsakdan. V tem mesecu smo si jemali čas za to, da se ponovno spomnimo, kaj se v vrtcu sme in ne sme, kako poteka naš dan in predvsem, da smo spletli nekaj novih ali pa še bolj utrdili stare prijateljske vezi v oddelku. Dolgčas nam ni bilo. Poleg naše nove igralnice, ki je res prima, smo spoznavali tudi ostale vrtčevske prostore, končno pa smo se lahko začeli spet družiti tudi z ostalimi prijatelji iz enote. Prepričani smo, da se nam obeta čudovito šolsko leto.

Kliknite tukaj za ogled galerije slik

Dostopnost