BOBKI

Vzgojiteljica Lucija Gašperšič

VPO pom. vzgojiteljice Tatjana Anžlovar

Zapolniti moramo otroško vedro s

samospoštovanjem tako visoko,

da svet vanj ne more narediti toliko lukenj,

da bi se izpraznilo in izsušilo.

Polnimo otroško vedro skupaj!

 

Pozdrav od Bobkov

4. 10. 2021

Pozdravljeni prav vsi,

naše ime “bobki” se glasi,

smo druščina vesela,

ki v Dobrniču nered dela.

Klikni za ogled galerije slike

Sončen dan v gozdu

20. 10. 2021

Izkoristili smo lepo sončno vreme in dan preživeli v gozdu. Odpravili smo se do gozda in med potjo opazovali barve jesenskega listja. Družbo na poti nam je delala prikupna mala mucka. V gozdu smo nabirali jesenske plodove in odpadlo listje. Našli smo žir, storže, šiške, orehe,… Povzpeli smo se na višjo klančino in od tam videli ves Dobrnič. Travnik ki je bil ravno pokošen smo izkoristili za tek in igro na travniku. Malce že utrujeni a ravno prav razposajeni, smo se odpravili nazaj v vrtec.

Klikni za ogled galerije slike

Umetnost v naravi

25. 10. 2021

V okviru obogatitvene dejavnosti naše enote »Umetnost v naravi«, smo se ob toplem jesenskem soncu odpravili v gozd. Gozd je postal naš ustvarjalni prostor. Otroci so s čopiči in tempera barvo slikali in barvali po deblih. Izdelali smo tudi slike iz naravnega materiala, iz listkov, vejic, kamenja in zemlje. Izpod malih prstkov so nastajali čudoviti izdelki. Kako so otroci uživali v naravi, pa si poglejte v fotografijah.

Klikni za ogled galerije slike

praznični čas

24. 12. 2021

Čarobnost praznikov v vrtcu, je nekaj posebnega.  Začelo se je z okraševanjem naših skupnih prostorov in igralnice. Prižgali smo lučke, ki praznikom dodajo svojo toplino. Postavili smo tudi jelko, katero so okrasili otroci z okraski, ki so jih izdelali doma. Krasili smo tudi jelko v mestnem parku v Trebnjem. Dobri možje so nam prinesli darila, katerih smo se najbolj razveselili. Posebno pa smo čakali dan za zabavo. Imeli smo novoletno zabavo z disco kroglo in praznično glasbo, manjkal pa ni niti otroški šampanjec.

Klikni za ogled galerije slike

Dostopnost